Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ουαλία

Ακίνητα προς πώληση στην Ουαλία

Αν ψάχνετε για ακίνητα προς πώληση στην Ουαλία, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τιμές στην Ουαλία έχουν αυξηθεί σταθερά τα τελευταία χρόνια, αν και με βραδύτερο ρυθμό από τις τιμές στην Αγγλία, με τη Νότια Ουαλία, όπου το Κάρντιφ είναι το καλύτερο στη Βόρεια Ουαλία.

Σε γενικές γραμμές, οι τιμές στην Ουαλία είναι σχετικά σταθερές χάρη στην αντιληπτή καλή αξία σε σύγκριση με τη νοτιοανατολική Αγγλία και τις περιοχές γύρω από το Λονδίνο.

Τα ακίνητα προς πώληση στην Ουαλία και πάνω από όλα στην αγορά κατοικιών στη Βόρεια Ουαλία έχουν παραδοσιακά οδηγηθεί από αγοραστές από το West Midlands της Αγγλίας, αλλά πρόσφατα οι πράκτορες έχουν παρατηρήσει μια εισροή αγγλικών αγοραστών από το νότο, καθώς και ανθρώπους που έχουν τελείωσαν στην εργασία και αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή τους.

Η Ουαλία δεν προσελκύει τυπικά τους πλούσιους αλλοδαπούς αγοραστές που βλέπουν σε άλλες περιοχές της Βρετανίας, αν και υπάρχουν κάποιες στο Κάρντιφ και τις παράκτιες περιοχές, οι ξένοι αγοραστές είναι κατά κύριο λόγο ευρωπαϊκές, κυρίως ολλανδικές και γερμανικές.

Τους τελευταίους 18 μήνες υπήρξε ένας αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών αγοραστών στη Βόρεια Ουαλία που ενδιαφέρονται για ακίνητα προς πώληση στην Ουαλία, ιδιαίτερα που αναζητούν ακίνητα στην ακτή γύρω από το Abersoch, Anglesey και Beaumaris, καθώς και σπίτια με θέα στο βουνό και το ωκεανό.

Η Ουαλία εξακολουθεί να είναι δημοφιλής με τους Βρετανούς αγοραστές που θέλουν να έχουν διακοπές ή που θέλουν να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στην Ουαλία μετά την ολοκλήρωση της επαγγελματικής τους ζωής.

  •  
    Μετακίνηση στην Ουαλία: όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε!

    Ένα από τα τέσσερα μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου με πολύ ισχυρή ταυτότητα, η Ουαλία θεωρείται ως ένα σύγχρονο κελτικό έθνος. Στα χρόνια της βιομηχανικής επανάστασης, η παρουσία πολύ πλούσιων ορυχείων στο έδαφος επέτρεψε να μετατραπεί αυτή η γη από τυπικά γεωργική σε βιομηχανική δύναμη. Σήμερα, το έθνο ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 13584

Πώληση Βίλα, Ουαλία, Carmarthenshire, Carmarthen, Carmarthen

350,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

300 m²
Πολυτελής βίλα,
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB